Wie zijn wij?

foto IreneIk ben Irene Buikema en geboren in 1972. Mijn man Pieter en ik zijn de trotse ouders van 4 kinderen. en een schoondochter. Mijn hobby’s zijn volleybal, fitness en leuke dingen doen met o.a. mijn gezin, zoals winkelen met mijn dochter, kijken bij hun voetbal- en volleybalwedstrijden, uit eten gaan en wandelen. Verder word ik blij van de zon en houd ik van gezelligheid. 

Zelf heb ik ervaren dat het belangrijk is om met je leefstijl bezig te zijn. Let op je voeding, zorg voor ontspanning en doe aan krachttraining. Zeker in de tijd dat ons gezin groeide in omvang, en ik dus ook. Eigenlijk was de dag al vol genoeg en balans creëren in werk, gezin, sport en ontspanning viel dan niet mee. 

Na ruim 7 jaar coaching bij een sport- en voedingscentrum voor vrouwen kwam er ruimte en tijd om na te denken wat mijn volgende stap zou zijn.  Vanaf 1 april 2019 ben ik de trotse eigenaar van Irene Leefstijlcoach. Met Jannet van Vitabulous geef ik Body Practice en Food Lifestyle Choices. Erg leuk om samen bezig te zijn met ons eigen product!
Naast mijn certificaten behaald bij de Cleveland Clinic; “Circuit- en voedingscoach” ben ik  een gediplomeerd Gewichtsconsulent en BGN geregistreerd. Om mijn kennis op peil te houden volg ik regelmatig webinars en recentelijk de cursus Stress- en slaapmanagement. 

Als Leefstijlcoach vind ik het inspirerend en motiverend om een stukje mee te lopen in het leven van iemand die wil investeren in zijn of haar gezondheid qua voeding, gewoontes, beweging en stress.  Balans is het keyword! Graag zou ik ook jou van dienst willen zijn hetzij persoonlijk of bij Body Practice of Food Lifestyle Choices om zo samen te werken aan jouw leefstijl.

___________________________________________________________________________

Jannet Snijders-Huizinga, 50 jaar.

Ik ben getrouwd met mijn lieve man Rene en samen hebben we een hond genaamd Joep.
Ik houd van Yoga, Fitness, lopen met Joep, koken en gezellig samen eten, een wijntje op z’n tijd sla ik ook niet af.

Na mijn carrière binnen de KLM vertrok ik naar Qatar om daar voor de privévloot van de Emir te werken. Bij terugkomst in Nederland richtte ik mijn eigen bedrijf op. Ik ontwikkelde door cultuur en mens geïnspireerde trainingen, gericht op onze persoonlijke ontwikkeling.

Doordat ik van een actief beroep naar een minder actief beroep ging werd ik dikker en futloos. Ik vergat mijn levensstijl aan te passen; meer sporten en minder eten.
Ik volgde het Personal Body Plan met succes! Tijd om me om te laten scholen tot Personal Body Coach en anderen hiermee te gaan helpen.
Inmiddels ben ik een gediplomeerd gewichtsconsulente en heb mijn bedrijft omgedoopt naar Vitabulous ‘fit en fabulous over 40’
Hiermee bied ik 1 op 1 begeleiding voor vrouwen over de 40 naar een fittere levensstijl.

Momenteel ben ik bezig met ‘Docenten 3’ van de Yoga school Eschede.

Irene en ik geven vanuit onze gezamenlijke kracht;
Body Practice en Food Livestyle Choices. Afgekort BPFLC. Hier zijn we ontzettend trots op!
Dusssss… drukke vrouwen, kies voor jezelf en kies voor een fit lichaam en geest.
Geef je op voor Body Practice !